Home VZDĚLÁNÍKalendář akcí 2024: Studium MBA

2024: Studium MBA

Autor Redakce

Podle statistik Business Institutu dochází v posledních letech k nárůstu zájmu uchazečů o MBA studium. Proč tomu tak je? Za tento fakt může zejména skutečnost, že každodenní pracovní výzvy jsou natolik silným motivátorem, že spoleh na kvalitní MBA studium zvýší jejich šance na dosažení kariérních cílů.

Jak vám může studium MBA pomoci být úspěšným?

Velice jednoduše. Studium MBA za 1,5 roku zahrnuje všech 11 modulů, díky kterým se zorientujete v problematice managementu, personalistky, ekonomiky, vedení a rovněž si rozvinete své dovednosti, vědomosti a získáte nové informace. Tento komplexní balíček vám pomůže získat ucelený pohled na management či podnikání, díky čemuž získáte nejen náskok před konkurencí či jinými kolegy, ale získáte i doklad o vašich schopnostech, čímž si definitivně potvrdíte své místo mezi úspěšnými. Na této cestě už jen stoupáte a neustále čerpáte z poznatků získaných během studia.

Studium Master of Business Administration (MBA) zároveň představuje moderní koncept manažerského vzdělávání, který promítá teorii přímo do manažerské praxe. Časově flexibilní studium MBA představuje prakticky zaměřené vzdělání pro střední a vyšší management, specialisty, podnikatele i vedoucí zaměstnance veřejné správy. Kombinovaná forma propojuje formu e-learningu a lektorská setkání (interaktivní přednášky). Studium je ukončeno získáním prestižního titulu MBA.

Kombinovaná forma MBA studia umožňuje i těm nejvytíženějším pohodlné studium, které se přizpůsobuje časovým možnostem studenta. Samozřejmě, tento koncept nemusí být pro každého, proto je samozřejmostí i 100% online MBA studium, kdy lze studovat nejen odkudkoli a kdykoli, ale také svým tempem bez ohledu na spolužáky, časové možnosti a nastavení skupiny. Online studium je plnohodnotně srovnatelné s kombinovanou formou.

Výběr MBA programů je na Business Institutu opravdu pestrý a z nabídky až 19 MBA programů si to své vybere zaručeně každý.

„Manažerům, podnikatelům, vedoucím či jiným specialistům však na základě našich několikaletých zkušeností doporučujeme pro jejich rozvoj programy jako: MBA Management, organizace a řízení, MBA Podnikání a Management, MBA Strategický Management či MBA Management obchodu,“ uzavírá ředitel Business Institutu.

Jste připraven v roce 2024 patřit mezi špičku nejúspěšnějších? Už vás od toho dělí jen malý krůček. Podejte si přihlášku ke studiu MBA na Business Institut ještě dnes, vyberte si MBA program podle vaší preference a jednoduše studujte a vzdělávejte se.


Čtenáři registrovaní do Wealth Clubu automaticky získávají promo kód pro slevu 2.000 Kč z ceny studia. 


CHCI SE REGISTROVAT A ZÍSKAT SLEVU




Bezplatně se registrujte a získáte více 9 speciálních vydání Wealth Magazín – Report zdarma na svůj email, přístup k prémiovému obsahu, promo kódy pro vstup na akce a pravidelný newsletter s nejnovějšími trendy, analýzami a celospolečenskými tématy ovlivňující Private Wealth.

Související články